Venlige anbefalinger fra private fester:

"ENDNU ENGANG TAK FOR JERES FORRYGENDE UNDERHOLDNING I GÅR. Alle var vilde med jer, og I var i den grad med til at skabe den helt rigtige stemning. Connie blev ved med at takke os for, at vi havde engageret jer, og hun var bare så glad så glad. Festen kom til at vare 12 timer i meget højt humør, og det var ikke mindst på grund af den fortræffelige start I gav den. I er bare så professionelle!!!!!!!!!! Tusind tak fra os begge to.
                    Jytte & Tom Kelstrup, 60 ÅRS FØDSELSDAG.

"Ville lige sige tusind tak for fantastisk underholdning i lørdags ved min fødselsdag. Det var bare godt, I er bare dygtige og skønne begge to. Tusind tak for det.
                    Pia K. Petersen, 50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Du og din kollega sendes hermed en kæmpestor tak for en fantastisk optræden i Rønde i lørdags. Sjældent har vi grinet så meget, og det blev aldrig  pinligt eller for grænseoverskridende. Jeg skal love for, at I fortjente lønnen. Alle jeg talte med bagefter var meget begejstrede over jeres kunnen. Vi er mange, der på det varmeste vil anbefale jer til venner og bekendte. Stort knus og en kærlig hilsen til dig og dronningen."
                    Else Nielsen, 50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Tusind tusind tak for en fantastisk oplevelse i lørdags - der er ingen tvivl om, at I var med til at gøre min mors fødselsdag til noget helt særligt - tak for det :-) Jeg er helt sikker på at alle damerne fik "en på opleveren" - og flere havde travlt med at rose jer til skyerne efter I var kørt."
                    Anne-Mette Pinderup, 70 ÅRS FØDSELSDAG.

"Vil du overbringe en stor tak for fantastisk underholdning. De leverede en skøn aften. Jeg fik mit livs dans! Tak for det. I bliver anbefalet rigtig mange gange. Flot tale fra Dronningen - TAK endnu en gang, også fra mine gæster."
                    Helen Gøtzsche Hermansen, 50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Jeg takker for et rigtig godt show fra dine kollegaer, vores gæster var meget begejstrede. Tusind tak og hils dem mange gange."
                    Kristina Wagner Røjen, BRYLLUP.

"Jeg hyrede jer jo til min datter og svigersøns bryllup i Ikast den 20. juni. Nu er jeg hjemme fra ferie og jeg vil gerne sige mange tak for en super underholdning. Det kunne ikke være bedre. I løftede simpelthen stemningen totalt -  gik lige til grænsen uden at fylde for meget. Tak for det. Jeg er ikke i tvivl om  at I fremadrettet vil få mange henvendelser også fra nogen af dem dervar med!!!"
                    Fritze Mortensen, BRYLLUP.

"Jeg skriver fordi jeg synes du og Jytte og Jens skal vide, at vi var rigtig godt tilfreds med underholdningen til Bent's 80 års fødselsdag. Det var SUPER godt. Alle morede sig og syntes at I var rigtig gode, blev spurgt flere gange hvor jeg havde set og fundet jer. Kunne kun sige at jeg havde fundet jer på nettet og at jeg ikke havde set jer før, men havde snakket med Jørn flere gange og det var nok til at prøve at se hvad det var. Men det var SUPER godt. Vi vil anbefale jer til andre hvis de mangler underholdning. Rigtig god sommer til jer alle.”
                    Lisbeth Kure Østergaard, 80 ÅRS FØDSELSDAG.

"Vi er ovenud tilfredse med jeres serveringsshow. Vi grinte lige så meget som gæsterne, flere har klaget over latterkramper :-) Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre der har brug for et festligt indslag til deres næste fest.
                    Sandie Busk, BRYLLUP.

"Mit navn er Lone Stouby og jeg har været så heldig at opleve jer op til flere gange og hver gang har jeg sagt at det var simpelthen det bedste jeg nogensinde havde set.
                    Lone Stouby.

"Mange tusind tak for fantastisk underholdning. Vi havde håbet på, at I var gode, men I var bedre end det. Vi havde alle en rigtig god dag. Rasmus og Julie synes at de har haft en super dag og gæsterne har også kun givet gode tilbagemeldinger. Endnu engang tak.”
                    Marianne Andreasen, KONFIRMATION.

"Tusind tak for god underholdning d. 21/6. Vi synes I var rigtig gode og vi har fået mange positive tilbagemeldinger. På gensyn og rigtig god sommer.”
                    Majbritt Hansen, 40 ÅRS FØDSELSDAG.

”Vi vil gerne endnu engang sige tusind tusind tak for jeres underholdning i går. Det var ganske enkelt perfekt, og jeres indslag var med til at give vores forældre en uforglemmelig fødselsdag. Tusind tak fra os alle.”
                    Jeanette Ansø, 70 ÅRS FØDSELSDAG.

”Tak for en meget sjov og fin underholdning i lørdags ved Inges fødselsdag. P.S. Vi ringer en anden gang.”
                    Elsebeth Jacobsen, 60 ÅRS FØDSELSDAG.

”Jeg skriver til dig ang. bryllup på Niels Bugges Kro d.25.aug. fordi jeg føler trang til at sige tak endnu en gang for en meget fin underholdning, som i høj grad var med til at gøre festen vellykket for det unge par. I fredags så jeg sammen med brudeparret endnu en gang bryllupsbilleder, og jeg må sige, at hver gang vi ser Jer, så griner vi, og taler om hvor godt I formåede at tø selskabet op, og hvor fint I klarede det i så lang tid for så lidt. Det var virkelig morsomt, og på billederne kan man tydeligt se, at det ikke kun er os, der havde hyret Jer, der morer os, nej, det er hele selskabet. Og man må sige, at det var et blandet selskab med både ung og gammel, men I formåede at finde balancen. Det havde I virkelig fået brygget godt sammen. Vi har fortalt vidt og bredt om Jer, og det bliver ikke sidste gang, vi hyrer Jer, når lejlighed gives. Tusind tak skal I have!!”
                    Lone Haun, BRYLLUP.

”Du må meget gerne give både Jens og Ulla meget store roser, for det var et fantastisk show de fyrede af hos os i Grejs. Det var en fantastisk flot ”dansekonkurrence” og et forrygende ”striptisseshow”. Og den måde som de stille og roligt går rundt blandt gæsterne for at finde dem som vil være med på noget spas, Super super. Per synes det var så godt, og er rigtig glad for at der kom sådan nogle dygtige ”tjenere”. Gæsterne morede sig kongeligt og talte videre om dem resten af aftenen. Der blev taget masser af billeder den aften, og dem glæder vi os til at se og mindes den gode og sjove aften. Endnu engang tak til jer – og I vil helt sikkert blive anbefalet videre.”
                    Per Martinsen & Hanne Bjerregaard, 50 ÅRS FØDSELSDAG.

”Jeg var til en 40 års fødselsdag sidste efterår i Ejer, hvor 2-3 stykker af Jer var ude at servere, trylle, synge, ”strippe” mm, og sjældent har jeg moret mig så meget.”
                    Charlotte Rasmussen

”Vil bare sige dig og Meta tak for kanon god underholdning på "Vester Mølle" i lørdags. Jeg har sammen med min søster og svoger set videoen derfra, og ingen er i tvivl om, at "I gik rent ind" hos gæsterne, og alle morede sig, - hvilket også mange tilkendegav, da de ved festens afslutning takkede af. Så stor tak herfra til jer begge to.”
                    Lene Sørensen, 60 ÅRS FØDSELSDAG.

”Jeg er ved at arrangere min kæreste ’s 50 års fødselsdag næste år. Jeg kunne godt tænke mig at overraske alle med lidt fis og ballade, og har jo oplevet dig på slap line før, så jeg tænkte straks på dig og dine medspillere. Jeg havde arrangeret dig til min mors 60 års fødselsdag, og da underholdte du os alle (90 stk.) så selv i dag bliver der snakket om dig og dine sjove påhit.”
                    Hanne Bjerregaard  

”Vi vil gerne sige mange mange tak for et godt show, du tog os jo med storm. Jeg troede ikke, at min familie kunne more sig som de gjorde, tak for det. Håber at vi en anden gang kan få lov til at engagere dig og få rørt lattermusklerne. Vi fik taget nogle rigtig dejlige billeder, så nu skal vi i gang med at lave et album til min mor, der er mange gode og dejlige billeder af min mor og Gustav, hvor de rigtig morer sig og griner, det var bare så skønt. Tak for denne gang Jørn.”
                    Laila Persson, 85 ÅRS FØDSELSDAG.

”Endnu engang tak for underholdningen til Sannes fest, det var en meget stor succes. De snakkede alle om hvor sjovt det havde været at Ragnvald nåede hele vejen rundt og aede kinder, og Sanne var helt nervøs for det var hendes bh du havde hevet op af blusen. Så det kan godt være der snart kommer en stribe bookinger på Hørning egnen.”
                    Ulla Krogh, FØDSELSDAG.

”Vi vil bare sige, at vi var meget tilfredse med de 2 showtjenere som du havde sendt ud til vores fest i lørdags på Salten kro. De var meget meget gode. De fik sat en rigtig god stemning op iblandt vores gæster, så vi alle havde en rigtig god aften. Du må endeligt hilse dem mange gang fra os”.
                    Henrik og Jytte Bondgaard, 40 ÅRS FØDSELSDAG.

”Jeg var så heldig, at jeg til en byfest i Gårslev var modtageren af en fantastisk gang underholdning fra et par af jeres aktører. De gjorde det blændende, og da min "gamle" far nu fylder 60 år kunne jeg godt tænke mig at give ham en oplevelse af en lignende karakter.”
                    Dan Skjerning

”Tusind tak for en rigtig god underholdning i lørdags. Det gav masser af god stemning. Flere har spurgt hvor man kan få fat på jer.”
                    Helle Wegener , 50 ÅRS FØDSELSDAG.

”Min mand og jeg overværede med stor begejstring jeres serveringsteater til et sølvbryllup i Skanderborg.  Da vi begge fylder 30 år næste år, kunne vi godt tænke os at I skal "føre jer frem" til fødselsdagen.”
                    Rikke Christensen

”Vi vil bare lige sige tak for en super god oplevelse sammen med jer i Vitved forsamlingshus. Vi synes det var super godt, og det gav festen en god stemning. Gæsterne har meldt det samme tilbage. Så det er bare dejlig. Håber vi ses en anden gang.”
                    Jytte Bluhm , 30 ÅRS FØDSELSDAG.

”Vi havde en rigtig god fest i lørdags, hvor Rasmussen og ledsagerske gjorde stor lykke blandt gæsterne.”
                    Mai Britt Feddersen , 30 ÅRS FØDSELSDAG.

”Jeg har været til en 50 års fødselsdag, hvor der var underholdning af to 2 "normale tjenere" Det var rigtig morsomt og satte virkelig skub i festen.”
                    Charlotte Møller

”Tak for en dejlig aften! Den 28. december var jeg gæst ved en fødselsdagsfest på Rødkærsbro kro, hvor I var og optræde. Det var "kanon" godt.  Med venlig hilsen en glad gæst.”
                    Grete Nielsen

”Endnu engang tak for Jeres fantastiske underholdning, det var virkelig en succes, vi har fået utrolig mange tilbagemeldinger herom.”
                    Karen Mølgaard , FØDSELSDAG.

”Jeg vil gerne på alle gæsternes vegne til Lars 60 års fødselsdag i Kolt forsamlingshus takke for en super god underholdning af 2 personer fra jeres gode hold. Mange tusind tak.”
                    Jytte Jensen , 60 ÅRS FØDSELSDAG.

"Mange tak for en fin aften - især fordi I tog jer tid til mine børnebørn. Håber vi ses en anden gang."
                    Birgit , 60 ÅRS FØDSELSDAG.

"Vi siger jer alle tre tak for en dejlig oplevelse i lørdags. Vi må give jer den applaus, at I forstod at spejde gæsterne ud. I fik valgt præcis de rigtige gæster til jeres indslag. ---- I klarede serveringen til punkt og prikke - og fra køkkenet har der kun været skulderklap til jer - personalet fik en god oplevelse med sig hjem. ---- Alt fra jeres side var sjovt og festligt, og I formåede at optræde så taktfuldt, at ingen tog det anstødeligt op. I har alle tre været med til at gøre vor kobberbryllupsdag til et minde, vi og vore gæster kan glædes over i lang tid fremover. Tak skal i have."
                    Elisabeth og Viggo , KOBBERBRYLLUP.

"TAK for den sjove, skøre, skægge, storartede og superpe underholdning."
                    Rie Skriver , 50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Jeg må simpelthen med denne hilsen sige jer alle tre tak for en uforglemmelig – sjov og meget professionel underholdning til Lars's 50 års fødselsdag. Sjældent har vi grinet så meget og alle gæster har med tilbagemeldinger takket for jeres gode underholdning.  TAK."
                    Elin , 50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Tak for en flot underholdning."
                    Marian Højer , 50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Jeg vil gerne sige tak for hjælpen til alle, fordi I var med til at gøre min fødselsdagsfest til en aften som jeg med glæde kan tænke tilbage på."
                    Erik Nielsen ,  50 ÅRS FØDSELSDAG.

"Tak for jeres indsats i lørdags. Det var en stor succes."
                    Birgitte Ellekilde , FØDSELSDAG.