Hvad koster det?

Det afhænger af, om det drejer sig om en privat- eller om en firmafest, hvor i landet arrangementet eller festen afholdes, og af hvor mange showtjenere der ønskes. Vores priser ligger på et absolut rimeligt niveau, som stort set ingen lader sig afskrække af.

Hvor langt tid er I her?
Op til to timer, men det afhænger naturligvis af jeres ønsker. Almindeligvis dukker vi op under hovedretten, og er gerne behjælpelig med serveringen mens vi hygger om gæsterne med lidt close up trylleri og andre muntre indfald. Efter hovedretten slutter vi af med 20 - 30 minutters showunderholdning: Komik, trylleri, sang og dans.

Hvor mange showtjenere skal der være?
Ved selskaber på op til 60 - 70 gæster er vi sædvanligvis 2 showtjenere M/K. Nærmer vi os 80 - 90 gæster er det bedre med 3. Runder vi de 125 gæster vil 4 være fint og så fremdeles. Men det er også afhængigt af arrangementets karakter i øvrigt, f.eks. om det er en reception eller et spisende selskab.

Kan I servere rigtigt?
Ja da! Vi kan både fadservere og skænke vin uden at spilde. En musikalsk klovn er kun rigtig morsom, hvis han faktisk er både musikalsk og dygtig til at
spille sit instrument. På samme måde synes vi, at en showtjener faktisk både skal kunne servere og respektere tjenerfaget for at kunne være rigtig morsom.

Kan vi "spare" en serveringsdame hvis I kommer to showtjenere?
Nej!  Der skal være det serveringspersonale som er nødvendigt for at kunne klare serveringen og betjeningen af gæsterne uden vores hjælp. Vi er en ekstra hjælpende hånd, men skal have tid til vores egentlige formål, at hygge om og underholde gæsterne. I øvrigt: Vi retter ikke mad an i køkkenet, og vi vasker slet ikke op!

Kan man hyre jer til kun at lave underholdning og show efter hovedretten?
Ja det kan man da. Vi kan også gøre det mellem forret og hovedret hvis det ønskes.

Kan vi nøjes med en enkelt showtjener?
Ikke hvis vi skal være hos Jer under spisningen. Så skal vi være mindst to showtjenere M/K. Men drejer det sig alene om festunderholdning efter hovedretten er der en mulighed.


Yderligere information, aftaler og booking på tlf. 20831002

Jørn Fisker Pedersen
Møgelmosevej 22
8260 Viby J.
Tlf. 86113594